Gastenboek

Hier kunnen voormalige huurders van Huize Marja een bericht, ervaringen en tips over onze accommodatie en de omgeving achterlaten.

Wil je ook een reactie achterlaten? Mail dan naar info@huizemarja.nl

Afgelopen Juni een geweldig weekend gehad in Huize Marja met een kleine 40 pers. De terrastuin, de fijne professionele keuken, de knusse gangetjes met slaapkamers. Het maakte het weekend met oude vertrouwde vrienden die graag met elkaar koken, eten en drinken helemaal compleet. En de duinen en strand van Zoutelande completeren de boel. Milou regelt alles vooraf en achteraf tot in de puntjes.
Marcel uit Amsterdam
14 juli 2015
Danke für die großartigen Urlaube in Zoutelande in den letzten Jahren!
Karl Otto uit Duitsland
8 juni 2015
In het gastenboek staan nog al wat negatieve opmerkingen over de banken. En terecht! Daarom hebben we deze al weer enige tijd geleden vervangen door heerlijk zittende leren banken!

groet,

Milou van Huize Marja
"Lekkere" banken uit Huize Marja
18 november 2014
Al tien jaar onze vertrouwde tweede thuis voor het Pinksterweekend met onze familie. Prachtige locatie, dicht bij het strand
Nicole uit Boxtel
10 juni 2014
Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch familieweekend gehad in Huize Marja! Volgend jaar voor de 10e keer!
Beate uit Nijmegen
25 mei 2013
Wij kunnen terug kijken op een geweldig weekend (afgelopen weekend) is een geweldige locatie.
Nu alleen nog iets betere banken en het is een perfecte locatie.
Bedankt voor een goede ontvangst en service. Wij denken zeker nog eens terug te komen. Groeten uit Brabant.
Jack Kreeft uit Gilze
15 oktober 2008
Drie keer is scheepsrecht maar voor ons geldt dat niet! Na wederom een zeer geslaagd pinksterweekend (zelfs het weer was beter dan voorspeld) in dit ideale familiehuis is het volgend jaar weer gereserveerd. We kijken er nu al naar uit!
Peer uit Boxtel
26 juni 2008
SUPER huis, SUPER weer, SUPER weekend!!! Alle lof, heerlijke bedden ruime kamers alleen de banken: zet die maar op het strand! Jammer maar dat was ook het enige negatieve puntje. Bravo!!!
Zuutjes Aon uit Esbeek
12 juni 2006
ik ben twee jaar achter elkaar met de hele familie naar huize marja geweest! het is er erg gezellig. je zit vlakbij het strand en bij een klein dorpje met winkeltjes. het huisje zelf is heel gezellig. er zijn veel slaapkamers met op elke kamer een televisie. een gezellige huiskamer en een dartbord. de eettafels zijn heel fijn! de tuin is ook heel leuk. toen wij er voor de tweede keer kwamen hebben we er vaak in gezeten!! het was maar een lang weekend maar toch heel leuk.
Evelien uit Boxtel
8 juni 2006
In aansluiting op Anette hiervoor: ja, het was weer een heerlijk weekend! De accommodatie is nog steeds heel leuk. Het is geweldig dat je zo dicht bij de dorpskern en het strand zit. Het weer werkte ook nog eens mee dus wat wil je nog meer??!! Tot volgend jaar.

Groetjes van Marcel, Beate, Bram en Loes uit Nijmegen
Beate uit Nijmegen
6 juni 2006
En weer hebben we met de hele familie een pinksterweekend in huize Marja doorgebracht..... en weer was het super! Volgend jaar komen we graag terug in "ons" familievakantiehuis!
Anette Claerhoudt uit Boxtel
5 juni 2006
We waren er met een familieweekend met 35 personen varierend van 12 tot 84 jaar. De accomodatie is ons heel goed bevallen (behalve de zitbanken;die zitten voor geen meter). Fijn al die uitstekende slaapkamers met prima bedden. Ondanks de slechte vooruitzichten hadden we toch heel goed weer. (Dat schijnt vaak zo te zijn:de wind waait het slechte weer weg.). Nog genoten van het ringsteken in het dorp. Het strand is dichtbij en zeer fraai. En verder hebben we een speurtocht gedaan door de duinen en het dorp. En we hadden een activiteit gepland met vliegeren:dat kon niet doorgaan ivm het weer maar de wandeltocht met GPS door de bossen/duinen van Burgh-Haamstede was ook bijzonder geslaagd. Kortom een aanrader voor familie's.
Rien Bosch uit Nuland
21 mei 2006
wij hadden met ca 35 vrienden uit onze kerk een prachtig weekend in Zeeland, waar het blijkbaar altijd zonniger is dan in de rest van het land. Grote plusplunten van Huize Marja zijn het aantal slaapkamers, de ruime woon- en eetkamer en een fantastische keuken. Een paar minuten lopen van dorpscentrum en strand, echt ideaal. Wij komen volgend jaar graag terug.
Jaap & Jeannet uit Ijsselstein
16 april 2006
27-28-29 januari 2006 Heerlijk om in zo'n fijn huis te genieten van een familieweekend aan zee. (banken zijn enige minpuntje) De zon zorgde ervoor dat we heerlijk uit konden waaien op het strand. Neeltje Jans mocht natuurlijk niet ontbreken op het programma. Suggestie voor de zaterdagavond: nodig een dansleraar uit voor een tangoles. Groot succes. Een wandeling (met gids) vanuit het Zeeuws biologisch museum is ook erg leuk. De smaak van de bolussen, mosselen en oesters herinnert ons aan een mooi weekend zeeland.
Tineke Geurts-van Rens uit Meerlo
5 februari 2006
Met een kudde van 40 personen, 40 getrainde atleten zijn we in november neergestreken voor onze jaarlijkse trainingsweekend in Zoutelande met overnachting in Huize Marja. Een ieder vond de accomodatie perfect, slaapkamers met veel douchegelenheden (ideaal voor sporters), lekker bijkomen in de ruime gezellige woonkamer en onze kok kon helemaal los in de ruime keuken om ons te voorzien van allerlei voedingsrijke hapjes. Een gezellig barretje waar we 's avonds (sterke) verhalen konden uitwisselen onder het genot van een drankje. Een warming upje in de tuin en met 5 minuten (hard)lopen waren we bij de duinen, heerlijk!!! Sabine en Martijn, bedankt voor de goede "verzorging". Traditiegetrouw gaan we elk jaar naar een ander gebied maar mocht Zeeland weer aan de beurt zijn........

Gr. Ange en Maud (namens 40 happy Athlos atleten)
Athlos uit Harderwijk
26 januari 2006
Het is alweer een maand geleden dat wij ons familieweekend in huize Marja hebben doorgebracht. Het huis ligt er schitterend en na een gezamenlijke fietstocht en daarna vliegeren op het strand is het in huis goed toeven. De bar draaide 's-avonds overuren, mede omdat het ook een heel gezellige ruimte is. Al met al een heel geslaagd weekend.

Namens de familie,
Geraldine
Fam. Doggen uit Bergen op Zoom
22 juli 2005
Hallo,

Ook ik hoorde bij gezelschap dat in het Pinksterweekeinde 2005 in Huize Marja heeft gezeten. We waren overigens met 34 man, dus nog meer. Wij hebben ons uitstekend vermaakt in het huis. Onze kinderen (4 en 6 jr) vonden het geweldig. Genoeg ruimte om te rennen, spelletjes te doen, te verstoppen en vooral heel dicht bij de zee en de winkelstraat van Zoutelande. 's Avonds lekker aan de bar met z'n allen. Net echt. Volgend jaar weer....

Groetjes,
Marcel, Beate, Bram en Loes
Beate uit Nijmegen
18 mei 2005
Met onze hele familie, 32 man sterk, hebben we ons jaarlijkse familieweekend afgelopen weekend in Huize Marja doorgebracht. We vonden het een geweldige lokatie, door de sfeer van het huis, de mogelijkheden en de prachtige omgeving. Zee op 5 minuten loopafstand, bakker en supermarkt om de hoek, fietsroutes alle kanten op........ we komen volgend jaar zeker met zijn allen weer terug.
Anette uit Boxtel
17 mei 2005
Hallo,

wij zijn net terug van vakantie! (huize marja)en het was echt super cool. ik had van te voren al drie keer op de site gekeken, en dan vooral de fotos. toen ik daar kwam, herkende ik wel veel. we waren meteen een kamer gaan zoeken. ik zat op kamer 10. het zijn kei leuke kamers. want het zijn er veel,, maar allemaal een beetje anders ingericht. en op elke kamer staat een TV. dat is ook fijn als je bijv. een beetje rust wil. we hebben elke avond met de hele familie aan de bar gezeten. sommige gingen darten en andere deden een spel. en het aller aller leukste was de zee. nog geen 5 minuten lopen. ik ben elke dag bij zee geweest. het was echt kei en kei leuk. en volgend jaar gaan we weer:D.

groetjes. simone
Simone uit Boxtel
16 mei 2005
Het tweede jaar alweer dat we in huize Marja een schilderweekend organiseren en weer was het een groot succes! Ook vanwege het heerlijk grote huis, de handige eetkamer, een huiskamer die zo groot is, dat een deel als atelier kan worden ingericht....
Zon, storm, golven, duinen: inspiratie genoeg voor het schilderen en een gezellig huis om lekker te eten en wat te drinken bij de bar. De nieuwe eetkamer is een hele verbetering en de gashaard in de huiskamer maakt het extra gezellig!
Anneke Kerkhof uit Utrecht
13 april 2005
Onze familiereünie in huize Marja was een groot succes, mede dankzij het comfortabele en gezellige huis. Je komt er binnen en je wordt meteen vrolijk. De twee kleutertjes wilden er blijven wonen,zo gek waren ze van het speelgoed.
De jeugd (van tiener tot vijftiger) heeft zich uitstekend geamuseerd in de bar. Jammer voor de plaatselijke kroegen, maar wij hadden echt geen reden om het huis uit te gaan.
Behalve om te wandelen natuurlijk: prachtig strand en duinen, een drupje regen, dikke maar snelle wolken, dan weer staalblauwe lucht en ZON! wat wil je als stadsmens nog meer? Heerlijk! Ook een pluim voor de professionele keuken, een plezier om in te werken.
En de service van de eigenaars: steeds vriendelijk en correct. Kortom, iedereen was vol lof en wil nog een keer. Misschien tot volgend jaar!
Annie van Acker uit Antwerpen
28 februari 2005
hallo,
ik ben ook in marja geweest en het is heel gezellig en als je van natuur houd zit je echt op het goede plekje het is een paar minuten lopen en dan zit je in een klein soort winkelstraat!!

ik zou er zo weer heen gaan
Renske uit Katwijk
31 januari 2005
Uw groepsvakantie of familieweekend in Zeeland bij Huize Marja? Bekijk de beschikbaarheid