Informatie

U kunt Huize Marja naar wens huren voor groepen t/m 34 of 42 personen (dus ook voor 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 , 32, 33, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 personen...)

 

'Marja' t/m 34 personen

De accommodatie biedt een onderkomen voor 34 personen. Op de begane grond bevinden zich vier 2-persoons slaapkamers, een 3-persoons slaapkamer, een douche en twee toiletten.

Op de eerste verdieping zijn twee 2-persoons slaapkamers, twee 3-persoons slaapkamers, een douche en een toilet. Ook zijn er twee ruime 4-persoons slaapkamers die ieder een douche en een toilet hebben. Op de tweede verdieping is een 2-persoons slaapkamer en een 3-persoons slaapkamer met ieder een douche en toilet.

Alle kamers hebben een kledingkast en een wastafel. Alle slaapkamers hebben éénpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en een hoofdkussen.

 

Uitbreiding 'Marja' t/m 42 personen

Naast 'Marja' kunt u ook de bungalow, achter de accommodatie gelegen, erbij huren. Deze uitbreiding is tot en met maximaal 42 personen. 'Marja' en de bungalow zijn door een tuin verbonden.

In de ruime badkamer is een douche, wastafel en een toilet, deze badkamer is rolstoeltoegankelijk, maar informeer van te voren naar de exacte toegankeljkheid. Er is een tweede toilet op de gang. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers en twee 1-persoons slaapkamers met een kledingkast, TV en een wastafel (één slaapkamer heeft geen wastafel).

Alle slaapkamers hebben één-persoonsbedden. Op alle bedden ligt een hoofdkussen en een dekbed.
 

 

bekijk de indeling van Huize Marja en de bungalow

 

 
 

U dient 'Marja' op een nette manier te beheren, ordelijk en schoon achter te laten. Studenten en jongeren groepen onder de 35 jaar worden niet toegelaten. Scholieren met begeleiding zijn van harte welkom.

Uw groepsvakantie of familieweekend in Zeeland bij Huize Marja? Bekijk de beschikbaarheid