Veelgestelde vragen over Huize Marja

1. Hoeveel auto's kunnen er parkeren bij de accommodatie?

Bij de accommodatie is plaats voor ± 14 personenauto’s.

2. Zijn er baby voorzieningen aanwezig?

Er zijn geen voorzieningen voor baby’s, hiervoor moet u zelf zorgdragen.

3. Wat zijn de aankomst- vertrektijden?

De aankomsttijd is 16:00 uur. De vertrektijd op zondag is 16:00 uur, maandag en vrijdag 10:00 uur.

4. Moet de accommodatie schoongemaakt achtergelaten worden?

U moet de accommodatie veegschoon achterlaten. Hieronder verstaan wij: de accommodatie en het buitenterrein moeten zijn opgeruimd, alle gebruikte materialen en meubilair op hun plaats teruggezet, keuken inventaris en glaswerk staat schoon en droog op z’n plek, de accommodatie moet zijn gestofzuigd en afvalzakjes zijn geleegd.

5. Kunnen we de accommodatie een keer bezichtigen?

Voor het maken van een afspraak om de accommodatie te bezichtigen kunt u contact opnemen met Milou Roemeling. Tel.nr.: 06-48255349 of via het contactformulier.

6. Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

U kunt ze samen met de Huisregels hier inzien.

 

7. Wanneer kunnen we de accommodatie reserveren?

U kunt de weekenden max. 50 weken vooruit reserveren. Zo geven wij gasten die dit jaar komen de mogelijkheid volgend jaar dezelfde periode wederom te boeken.

8. Zijn er winkels en supermarkten in de buurt?

Zoutelande is vrij toeristisch, er is een supermarkt en verschillende winkels zijn er volop, zowel in als buiten het dorp. Fietsen zijn ook in het dorp te huur. Middelburg en Vlissingen liggen op 10 en 12 km afstand van Zoutelande. Voor meer info zie links, hier staan allerlei adressen vermeld.

9. Moet er linnengoed meegenomen worden?

U moet zelf zorgdragen voor een onderhoes, een dekbed overtrek, en kussensloop. Er bestaat ook de mogelijkheid dit te huren a € 8,- per set. Thee- en handdoeken moeten altijd zelf meegenomen worden.

10. Gelden er afwijkende prijzen in het weekend en vakantieperiodes?

Wij verhuren tijdens vakantieperiodes liever langere aaneensluitende periodes. In de maanden juli en augustus kunnen alleen weken worden gehuurd (ma. t/m ma. of vr. t/m vr.).

11. Zijn studenten en groepen jongeren welkom?

Aangezien wij slechte ervaringen hebben met studenten en groepen jongeren zijn zij helaas niet meer welkom. Groepen met kinderen en speciale groepen met jongeren en voldoende begeleiding zijn welkom.

12. Zijn opties op een bepaalde periode mogelijk?

Na het invullen van het formulier kunt u, na onze bevestiging per mail, een optie krijgen voor max. 7 dagen. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunt u dit, na overleg, verlengen.

13. Moet het in/om de accommodatie om een bepaalde tijd stil zijn?

De accommodatie ligt in het dorp en heeft buren. De regel is dat het om 23:00 uur rustig en om 24:00 uur stil moet zijn in en om de accommodatie.

14. Mag en kan er gebarbecued worden?

Er kan op het terras gebarbecued worden. U dient zelf een bbq mee te nemen of te huren bij de slager.

15. Staat er een frituurpan in de keuken?

Het is verboden andere kooktoestellen zoals een frituurpan te gebruiken in Marja. Dit i.v.m. de brandveiligheidsvergunning.

16. Mogen er meer dan 42 personen in Huize Marja verblijven?

In Huize Marja mogen maximaal 42 personen, incl. kinderen en baby's, "waken en slapen". Dit is het maximale aantal i.v.m. de gebruiksvergunning (brandveiligheid en verzekering). Maximaal 34 personen in het hoofdgebouw en 8 personen in de achterliggende bungalow. In Huize Marja kunnen dan ook geen grote feesten (b.v. een bruiloft) worden georganiseerd, doordat in de regel meer mensen hiervoor worden uitgenodigd.

17. Mag er echt geen huisdier mee worden genomen?

Onder geen enkele voorwaarde zijn huisdieren, groot of klein, in Huize Marja en omliggend terrein toegestaan. Door het jaar heen komen er gasten in Huize Marja met een allergie, hiervoor willen wij ons huis huisdiervrij houden.

18. Is er een internetverbinding in Huize Marja?

Er is een draadloos netwerk in/om Huize Marja. Internet is een extra service en is onder voorbehoud. Bij defunctioneren komt de eigenaar hier niet voor langs en kunt u hem hier niet op aanspreken. Login gegevens vindt u in de accommodatie.

Uw groepsvakantie of familieweekend in Zeeland bij Huize Marja? Bekijk de beschikbaarheid